Over ByMoïse

In 2012 ben ik (Moïse Trustfull)begonnen met het maken van gevlochten armbandjes op het strand van Mallorca. 


Ik kreeg van vriendinnen en kennissen hele leuke reacties hier over en ik heb toen een Facebook pagina aangemaakt met de naam By Moise. Naast de gevlochten armbandjes ben ik toen ook kralen armbandjes, oorbellen, ringen en kettingen gaan maken en verkopen. Dit ging zo goed dat ik in april 2013 By Moise liet registreren bij de Kamer van Koophandel. Vanaf toen was ik dus écht een bedrijf.


De vraag bleef maar groeien en die Facebook pagina was toch niet zo handig meer om alle bestellingen te verwerken. Na een periode heel hard werken samen met mijn oom hebben we een hele mooie website in elkaar gezet voor ByMoise. Zo kwam bymoise.net eind augustus tot stand. Alleen de avond dat ik online ging heb ik al tientallen bestellingen ontvangen. Wat ik met heel veel plezier ging maken, inpakken en verzenden naar de happy customers. Dit gebeurt dagelijks nog steeds met dezelfde liefde als ik de armbandjes in 2012 op het strand aan maken was. Mijn doel is om te blijven groeien, en vooral veel klanten blij te maken met hun aankopen. Niks is leuker dan lieve, positieve berichtjes krijgen van een blije klant. Ondertussen verkoop ik nu naast sieraden ook tassen, clutches, sjaals en zo nu en dan zelfs kleding! Inmiddels heeft de website een update gehad naar bymoise.nl :)

Volg ByMoise op facebookinstagram, twitter, TikTok

 

www.bymoise.nl
KVK nummer: 57753334
BTW NL220477553B01
ING Bank 89.01.216
IBAN NL49 INGB 0008 9012 16
IBIC INGBNL2A
 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »