Verzenden & retourneren

VERZENDING

Wanneer de betaling van je bestelling is overgemaakt op onze rekening zullen wij je bestelling binnen 3 werkdagen verwerken. Internationale bestellingen vallen daarbuiten en duren langer. Wanneer het langer duurt dan 3 dragen ontvang je daarover een e-mail van ons. Al onze sieraden worden netjes ingepakt zodat je je bestelling als een cadeautje thuis ontvangt, dit geldt (nog) niet voor de kleding, mocht je het wel als cadeautje ingepakt willen hebben mag je altijd een mailtje sturen. Bestelling worden verscheept via PostNL, DHL of TNT. ByMoise is niet verantwoordelijk voor het verlies en/of beschadiging van de verzonden goederen.

 

RETOURNEREN

Bij levering bent u verplicht om de producten te inspecteren om te bepalen of ze voldoen aan de overeenkomst. ByMoise besteedt veel tijd aan het zoeken en selecteren van de leukste items. Als u om welke reden dan ook niet volledig tevreden bent met uw bestelling, kunt u het binnen 30 dagen retourneren naar het onderstaande adres:

 

BYMOISE

HERENGRACHT 160-4

1016BN AMSTERDAM

 

- Alle producten moeten in nieuwe, ongebruikte staat retour gestuurd worden. 

- Het item mag niet gedragen, gewassen of beschadigd zijn.

- Iets retour sturen is op eigen kosten. Bij een retourzending vergoeden wij ook niet de verzendkosten.

- Let op: Sale items, badkleding mogen niet retour gestuurd worden.

- Mocht je bestelling niet naar wens zijn, en je wilt een andere maat of kleur bestellen? Dan vragen we je om een nieuwe bestelling te plaatsten via de webshop. Je retour wordt dan verwerkt via ons retourbeleid.

Retourzendingen met onvoldoende porto worden niet aanvaard.
De retouren die bij ByMoise binnen komen, worden binnen 14 dagen verwerkt en terug betaald.

ByMoise aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade claims of gevolgschade in welke hoedanigheid onderbouwd als gevolg van het gebruik van haar producten door de consument of derden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »