Verzenden & retourneren

VERZENDING

Wanneer de betaling is voldaan via een van onze betaalmogelijkheden zullen wij je bestelling binnen 3 werkdagen verwerken. Wanneer wij je bestelling op de post hebben gedaan, krijg je van PostNL via de mail een track en tracé code waarmee je de bezorging in de gaten kunt houden. ByMoise doet haar best om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden nadat je betaling binnen is. Een normale bestelling in Nederland neemt zo’n 1 tot 3 werkdagen in beslag. Weekenden vallen hierbuiten evenals feestdagen.

Mocht je bestelling een cadeautje zijn, dan kun je dit bij het afrekenen aanvinken. We zorgen er dan voor dat je bestelling leuk ingepakt wordt.  

PostNL pakketten en brievenbus pakketjes met track en tracé worden verscheept via PostNL. Brievenbus pakketjes zonder track en tracé worden verzonden met een postzegel.

ByMoise is niet verantwoordelijk voor het verlies en/of beschadiging van de verzonden goederen.

Kosten van de verzending zijn:

Nederland:

PostNL pakket: €6,95

PostNL brievenbus pakket met track & tracé: €4,10

Brievenbus pakket zonder track & tracé: €2,95

Boven de €75 is de verzending gratis!

 

RETOURNEREN

Bij levering bent u verplicht om de producten te inspecteren om te bepalen of ze voldoen aan de overeenkomst. ByMoise besteedt veel tijd aan het zoeken en selecteren van de leukste items. Als u om welke reden dan ook niet volledig tevreden bent met uw bestelling, kunt u het binnen 14 dagen met het bijgevoegde retourformulier retourneren naar het onderstaande adres: 

 

BYMOISE

HERENGRACHT 160-4

1016BN AMSTERDAM

 

- Alle producten moeten in nieuwe, ongebruikte staat retour gestuurd worden. 

- Het item mag niet gedragen, gewassen of beschadigd zijn.

- Iets retour sturen is op eigen kosten. Bij een retourzending vergoeden wij ook niet de verzendkosten van de heenzending.

- Sale items, badkleding mogen niet retour gestuurd worden.

- Mocht je bestelling niet naar wens zijn, en je wilt een andere maat of kleur bestellen? Dan vragen we je om een nieuwe bestelling te plaatsten via de webshop. Je retour wordt dan verwerkt via ons retourbeleid.

- Retourzendingen met onvoldoende porto worden niet aanvaard.
De retouren die bij ByMoise binnen komen, worden binnen 14 dagen verwerkt en terug betaald.

 

Heb je een klacht over je bestelling? Dan vragen we je om eerst contact te zoeken met onze klantenservice, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen. [email protected]

 

ByMoise aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade claims of gevolgschade in welke hoedanigheid onderbouwd als gevolg van het gebruik van haar producten door de consument of derden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »