Verzenden & retourneren

VERZENDING

Wanneer de betaling van je bestelling is overgemaakt op onze rekening zullen wij je bestelling binnen 3 werkdagen verwerken. Internationale bestellingen vallen daarbuiten en duren langer. Wanneer dit niet mogelijk is ontvang je daarover van ons een e-mail. Al onze sieraden worden netjes ingepakt zodat je je bestelling als een cadeautje thuis ontvangt, dit geldt (nog) niet voor de kleding, mocht je het wel als cadeautje ingepakt willen hebben mag je altijd een mailtje sturen. Bestelling worden verscheept via PostNL, DHL of TNT. ByMoise is niet verantwoordelijk voor het verlies en/of beschadiging van de verzonden goederen.

 

RETOURNEREN

Bij levering bent u verplicht om de producten te inspecteren om te bepalen of ze voldoen aan de overeenkomst. ByMoise besteedt veel tijd aan het zoeken en selecteren van ontwerpers en producten en wil graag het beste bieden. Als u om welke reden dan ook niet volledig tevreden bent met uw bestelling, kunt u het item(s) binnen 7 dagen retourneren.

Retourneren kan naar het volgende adres:

By Moise 

HERENGRACHT 140-2

1015BW AMSTERDAM

 

Alle producten moeten in nieuwe, ongebruikte staat verkeren. Verzend-en administratiekosten worden niet terugbetaald. 

Retourzendingen met onvoldoende porto worden niet aanvaard.
De retourzendingen die door ByMoise aanvaard worden, worden vervangen door een vervangend product, of het originele bedrag wordt terugbetaald. Restitutie wordt verleend binnen 30 dagen na recept van het geretourneerde product. ByMoise aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade claims of gevolgschade in welke hoedanigheid onderbouwd als gevolg van het gebruik van haar producten door de consument of derden.