Betaalgegevens

- KLARNA

Klarna geeft je de mogelijkheid om je online bestelling achteraf te betalen. Je hebt tot 30 dagen na levering de tijd om de betaling te voldoen. Wil je hiervan gebruik maken? Kies bij het afrekenen van de producten in je winkelwagen dan voor Klarna als betaalwijze. Je hebt 30 dagen de tijd om het bedrag aan Klarna te betaling via iDEAL of per bankoverschrijving. Het duurt gemiddeld 48 uur voordat een bestelling verwerkt wordt door Klarna, daarna kan je betalen. 

 

- IDEAL

Met IDEAL kun je makkelijk, veilig en vertrouwd je online aankopen betalen. Je betaalt in je eigen veilige internetomgeving, gebaseerd op de specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Wanneer je je bestelling betaald selecteer je te willen betalen met IDEAL. Vervolgens klik je op de IDEAL betalingsknop en selecteer je je eigen bank. Je wordt vervolgens doorgestuurd naar de pagina van je eigen bank waar de bestelling op je wacht. Je wordt gevraagd enkele betalingsgegevens in te vullen en je betaling te bevestigen.

 

-PAYPAL

Betaal snel en gemakkelijk met PayPal, de service om te betalen geld over te maken en betalingen te ontvangen zonder steeds opnieuw je financiele gegevens in te voeren. PayPal wordt door 250 miljoen mensen gebruikt om te shoppen op miljoenen websites overal ter wereld in meer dan 200 markten en in 25 verschillende valuta’s.

 

-APPLE PAY

Alleen te gebruiken met IPhone, IPad, IMac, Apple Watch. Apple Pay werkt contactloos. De betaling is dus vliegensvlug.

 

- CREDITCARD

Met een creditcard betaal je zonder dat het geld direct van je rekening wordt afgeschreven. Je leent als het ware tijdelijk geld van de creditcardverstrekker. Koppel je de creditcard aan je betaalrekening, dan wordt dit bedrag één keer per maand van die betaalrekening afgeschreven.

 

-BANK CONTACT 

U kunt met Bancontact betalen indien u in het bezit bent van een Bancontact-kaart. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »