Algemene voorwaarden

PRIJZEN

Alle prijzen op de website zijn in euro's, inclusief BTW, exclusief verzendkosten en overige kosten.


AANBOD

ByMoise verkoopt naast de collectie die we zelf hebben ontworpen ook andere merken. De items die zelf zijn ontworpen staan onder het kopje 'eigen collectie'. Overige kleding wordt dus ingekocht en verkocht door ByMoise.
IDEAL

Met IDEAL kunt u makkelijk, veilig en vertrouwt uw online aankopen betalen. U betaalt in uw eigen veilige internetomgeving, gebaseerd op de specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Wanneer u uw bestelling betaald, selecteert u te willen betalen met IDEAL. Vervolgens klikt u op de IDEAL-betalingsknop en selecteert u uw eigen bank. U wordt vervolgens doorgestuurd naar de pagina van uw eigen bank waar de bestelling op u wacht. U wordt gevraagd enkele betalingsgegevens in te vullen en uw betaling te bevestigen.
OVERSCHRIJVING

Wanneer u niet online wilt betalen kunt u altijd uw betaling overboeken naar het rekeningnummer van ByMoise. Als uw betaling ontvangen is zal uw bestelling worden verzonden. Wees alstublieft op de hoogte dat u zelf verantwoordelijk bent voor alle mogelijk extra kosten die door uw bank berekend worden.
VERZENDING

Wanneer de betaling van uw bestelling is overgemaakt op onze rekening zullen wij uw bestelling binnen 3 werkdagen verwerken. Internationale bestellingen vallen daarbuiten en kunnen langer duren. Wanneer dit niet mogelijk is ontvangt u daar een e-mail over. Al onze sieraden worden netjes ingepakt zodat u uw bestelling als een cadeautje thuis ontvangt, dit geldt niet voor de kleding. Mocht u het wel als verjaardagscadeautje ingepakt willen hebben kunt u dat bij opmerkingen zetten in uw order. Bestellingen worden verscheept via PostNL, DHL of UPS.
ONTVANGST

ByMoise doet haar best om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden nadat uw betaling binnen is. Een normale bestelling in Nederland neemt zo’n 1 tot 3 werkdagen in beslag. Weekenden vallen hierbuiten evenals vakantie- en feestdagen.
BESCHADIGING

ByMoise is niet verantwoordelijk voor het verlies en/of beschadiging van de verzonden goederen. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met het geleverde product dan horen wij het graag. Vervolgens nemen wij contact op met de desbetreffende verzendleverancier om uit te zoeken wat er is mis gegaan. We zullen dan ook contact opnemen met u als klant om samen in overleg tot een passende oplossing te komen.
GARANTIE

ByMoise garandeert dat de specificaties van de afgeleverde goederen gelijk zijn als de aangeboden producten op de website. Uitzonderingen kunnen er zijn in kleur en de structuur (vooral als het een handgemaakt of natuur product is).

De garantie geld niet wanneer;

  1. Gebreken zijn ontstaan als gevolg van (langdurig) normaal gebruik;
  2. Gebreken die zijn te wijten aan de aanzienlijke schuld van de klant;
  3. De consument de geleverde producten zelf heeft gerepareerd en/of bewerkt of door derden heeft laten repareren en/of bewerken.
RETOURNEREN

Bij levering bent u verplicht om de producten te inspecteren om te bepalen of ze voldoen aan de overeenkomst. ByMoise besteedt veel tijd aan het zoeken en selecteren van de leukste items. Als u om welke reden dan ook niet volledig tevreden bent met uw bestelling, kunt u het binnen 30 dagen retourneren naar het onderstaande adres:
BY MOISE

BREESTRAAT 58

BEVERWIJK NEDERLANDAlle producten moeten in nieuwe, ongebruikte staat retour gestuurd worden. Het item mag niet gedragen, gewassen of beschadigd zijn. Een product retour sturen is op eigen kosten.

Retourzendingen met onvoldoende porto worden niet aanvaard.

De retouren die bij ByMoise binnen komen, worden binnen 14 dagen verwerkt en terugbetaald.

ByMoise aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schadeclaims of gevolgschade in welke hoedanigheid onderbouwd als gevolg van het gebruik van haar producten door de consument of derden.
OVERMACHT

ByMoise is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting aan de klant indien gehinderd door overmacht. In elk geval wordt onder overmacht verstaan digitale uitsplitsing op ByMoise.nl en transport vertragingen (stakingen).
INTELLECTUELE EN INDUSTRIËLE EIGENDOM RECHTS

U dient alle intellectuele en industriële eigendomsrechten welke rusten op de door ByMoise geleverd volledig en onvoorwaardelijk producten te respecteren.
PRIVACY

ByMoise respecteert uw privacy. ByMoise gebruikt klantinformatie alleen voor verwerking en verzending van orders en zal onder geen enkele omstandigheid worden verkocht, openbaar gemaakt of verspreid aan derden.
Deze Algemene Leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op elke levering door ByMoise


KLACHTENREGELING

De ondernemer beschikt over een voldoende bekendgemaakte klachtenprocedure en behandelt de klacht overeenkomstig deze klachtenprocedure.

 

Klachten over de uitvoering van de overeenkomst moeten binnen bekwame tijd, volledig en duidelijk omschreven worden ingediend bij de ondernemer nadat de consument de gebreken heeft geconstateerd.

 

Bij de ondernemer ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerktijd vraagt, wordt door de ondernemer binnen een termijn van 14 werkdagen geantwoord met een bericht van ontvangst en indicatie wanneer een consument een meer uitvoerig antwoord kan verwachten.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »